HTML

Lee és Krump levelezése

"Az a fontos, hogy terjesszük a zavart, nem pedig az, hogy kiküszöböljük" /-Salvador Dalí-\

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

Hökkenet a félelmekről

2007.02.24. 19:35 :: Leeeeeeee

Elhittem, hogy fájdalmam az út része és az idő kereke koptatja el. Azt gondoltam a félelmem az illatok része és a szél fújja majd szerte szét. Úgy reméltem az egyetlen igaz tulajdon elvesztésének gondolata csak a horizonton bújkáló sötét árnyak időszakos figyelmeztetése.
De nem tűnő démon ez csupán, örök részemmé akar válni ez az idegőrlő, lelkemet jégfuvallattal behintő, szorongató gondolat. Kérdés, hogy egy ilyen örvény hol enged el, hová visz mit akar mutatni. A koponyámban harsog a válasz: természetesen semmit...A mellkasomban tétova, gyengülő pszichém a rémület orkánjában sodródik.
Mit tehetek hát én innen kintről, látszólag nem sokat azon kívül, hogy nagy levegőket veszek és megpróbálom gondolataimat, ha máshogy nem hát rúgdosva arrébb terelni.
Hosszú időket töltenek így a gondolatok egész más tájakon és rengeteg dolgot ismernek meg.
Egyre kerekebb képet képez az élet impresszióiból összeállt mozaik. A dolgok egyre átláthatóbbak, egyre egyszerűbbek, egyre kiszámíthatóbbak, egyre reményvesztettebbek, egyre üresebbek, egyre sötétebbek...Minél több színt látok annál színevesztettebb. (ahogy a logika is diktálja:)

Szólj hozzá!

Címkék: félelem vég

A bejegyzés trackback címe:

https://leeeskrump.blog.hu/api/trackback/id/tr5839983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása